Participa a la "Fira de la Tador" decorant el poble Destacats

Divendres, 28 Juny 2013 09:58
L'Ajuntament ha publicat les bases del concurs  "Racons de la fira" per la Fira de la Tardor L'Ajuntament ha publicat les bases del concurs "Racons de la fira" per la Fira de la Tardor

L’Ajuntament de Vilablareix convoca el segon concurs de decoració del casc urbà de Vilablareix amb el principal objectiu d’implicar als veïns de Vilablareix que guarneixin diferents espais públics o privats del poble, amb els materials que considerin més adients, i d’aquesta manera incentivar la seva participació en la cura de l’embelliment del poble en motiu de La Fira de la Tardor.

Les inscripcions per poder participar i engalanar un racó del poble s’han de presentar a l’Ajuntament a partir de l’1 de juliol fins el dia 16 de setembre, en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 9 a 14 h i els dimarts de 16 a 20 h). Les mostres s’hauran de col·locar els dies de la Fira en els espais prèviament sol·licitats a l’Ajuntament.

El primer premi està dotat amb 200 euros, el segon amb 100 i el tercer amb 50.

Consulteu aquí les bases del concurs "Racons de la Fira" que se celebrarà per la Fira del a Tardor del pròxim 20, 21 i 22 de setembre.