L'Ajuntament continua treballant el porta a porta amb tots els veïns i veïnes

Dimecres, 29 Maig 2013 15:16
Imatge de la reunió celebrada el dimarts, 28 de maig, a l'Ajuntament amb els veïns/es que viuen fora el nucli urbà. Imatge de la reunió celebrada el dimarts, 28 de maig, a l'Ajuntament amb els veïns/es que viuen fora el nucli urbà.

L'Ajuntament continua treballant el sistema de recollida selectiva, porta a porta, que permetrà eliminar els contenidors de colors actuals de la via pública.

Aquesta setmana la sala plens ha acollit una nova xerrada informativa per continuar explicant com afectarà el nou model de recollida de residus a una trentena de veïns i veïnes que viuen fora de la trama urbana del municipi.

A més, durant el mes d'abril, l'Ajuntament va organitzar tres xerrades informatives per explicar a tothom en qué consistirà el porta a porta. Una amb els veïns i veïnes del nucli urbà, una segona amb els propietaris de bars i restaurants i una tercera amb els establiments comercials i els grans productors.

El nou sistema de recollida s'implementarà al poble a partir d'aquest octubre. Abans, però, es faran més xerrades informatives per explicar i concretar com s'aplicarà la recollida selectiva.