10 anys de la Fira de la Tardor ben celebrats!

Dimarts, 26 Setembre 2017 10:09

Ja fa 10 anys que Vilablareix dóna la benvinguda a la tardor amb la fira de la pagesia i artesania. Enguany, per a celebrar-ho, la fira es va allargar fins a dos dies. D’aquesta manera, els dies 23 i 24 de setembre Vilablareix es va engalanar per acollir les múltiples activitats per gaudir en família. La inauguració va anar a càrrec de la sra. Dolors Ferré qui, juntament amb tot l’equip de l’Ateneu de la Dona, van ser les promotores de la Fira.

Al igual que els anys anteriors, la fira va comptar amb una exposició d’animals, passejades amb ponis, circ, gegants i música en viu entre d’altres. Però també hi va haver moltes novetats com la primera edició del Crazy Kids Market, una demostració de gossos, lloguer de tàndems, el sorteig de dues bicicletes i una demostració de doma natural amb ponis.

Cal destacar, que amb el moment actual que viu Catalunya, aquesta desena edició de la Fira de la Tardor va estar molt marcada per la independència. Com es va fer en la majoria de municipis catalans, el diumenge a les 11 del matí els veïns de Vilablareix es van aplegar a la plaça del Perelló en un acte en suport a les institucions i la democràcia. Una concentració que va acabar amb el Cant dels Segadors i crits com ‘votarem’ ‘independència’ i ‘visca catalunya’. 

Podeu consultar la galeria d'imatges de la Fira al Facebook de l'Ajuntament de Vilablareix