Vine a fer d'artista!

Dimecres, 30 Agost 2017 09:27

Totes les activitats artístiques per aquest curs 2017/2018

Vilablareix torna a oferir als més petits i als joves del municipi un espai d’experimentació i creixement artístic. Juntament amb el Consell Comarcal del Gironès i la Casa de la Cultura de Girona s’han programat diverses activitats en tres espais diferents. 

ESPAI CREACTIVA’T
Lloc: Aula A Can Ballí
Horari: Dimecres de 17 a 18h.
Preu: 20€/mes 

És l’espai d’experimentació i orientació artística pels nens de 3 a 5 anys (P3, P4 i P5). Els nens faran música, dansa, teatre, ioga sonor i expressió plàstica. Interessa tant el contacte individual que cada nen pugui tenir amb les diferents arts com les activitats de participació col·lectiva que es puguin organitzar. 

Les inscripcions estan obertes al web del Consell Comarcal del Gironès www.eacg.cat

El preu és de 20€ al mes. El preu de la matrícula és de 40€, corresponents a 2 mensualitats per avançat. Posteriorment es cobraran 7 domiciliacions mensuals. 

ART I CREATIVITAT
Lloc: Aula B Can Ballí
Horari: Dimarts de 17 a 18:30h.
Preu: 23€/mes 

És un espai destinat als nens de 6 a 12 anys. En aquesta aula d’art es crearan les bases tècniques i creatives per a la incorporació de l’art en el desenvolupament dels nens i nenes. Es treballaran diferents llenguatges artístics (el dibuix, la pintura, el collage, el fang, la construcció, la performance...) per tal de descobrir i adquirir el coneixement de les diferents tècniques artístiques. 

Les inscripcions estan obertes al web del Consell Comarcal del Gironès www.eacg.cat

El preu és de 23€/mes. El preu de la matrícula és de 46€, corresponents a 2 mensualitats per avançat. Posteriorment es cobraran 7 domiciliacions mensuals. 

COMBINAT ARTÍSTIC
Lloc: Can Gruart
Horari: Dimarts i dijous de 16 a 17:30h
Preu: 25€/mes 

És un espai d’experimentació i creixement artístic per a joves de 12 a 18 anys. En aquesta aula d’expressió creativa es treballaran diferents disciplines artístiques com la música, la dansa, el teatre i l’expressió plàstica. 

Les inscripcions ja estan obertes al web de l’hospici cultural www.hospici.cat i el preu és de 25€ al mes.