2a Edició de les Viandes d’Estiu a Vilablareix

Dimecres, 29 Maig 2019 15:51

Aquest proper 29 de juny torna una nova edició e les Viandes d’Estiu. Un esdeveniment que reuneix restaurants locals, foodtrucks, bona música i espectacles a la plaça de l’U d’Octubre, al costat del Can Gruart. 

 

S’obriran les portes a partir de les set de la tarda i a les 20h petits i grans podran gaudir de l’espectacle familiar “Cabaret de circ vintage” de la Cia Toniton. Es tracta d’un espectacle tipus cabaret en el que tres personatges desenvoluparan diferents disciplines de circ com són l’humor, l’acrobàcia i els malabars.

 

A les 10 de la nit serà moment per gaudir de la música de Laduda Ofender, un grup musical que proposa assaborir versions de diferents gèneres com el reggae, el soul o el rock, adaptats a guitarra, cajón i veus.

 

Cal recordar que l’origen de les Viandes d’Estiu són els Tastets de Tardor, un esdeveniment que es feia juntament amb la fira de la tardor com a punt de trobada per la gent del poble i perquè poguessin tastar els plats dels diferents restaurants del municipi que hi participaven. Segons la regidora de Cultura en funcions, Marta Fusté“Degut a la climatologia de la tardor, quan sol ploure, l’any passat vam decidir traslladar-ho al mes de juny abans que la gent fes les vacances i quan els nens han acabat les classes”.D’aquesta manera, el concepte segueix essent el mateix, amb els restaurants del poble implicats, però en un ambient d’estiu i bon temps. 

 

Vine passar una nit d’estiu a la fresca amb les Viandes!!