Un centenar de veïns es mullen per l'esclerosi múltiple

Dimarts, 11 Juliol 2017 09:09

Bon balanç del Mulla't 2017 a Vilablareix

La piscina de Vilablareix es va sumar al Mulla’t per l’esclerosi múltiple, una jornada de sensibilització social i de solidaritat amb les més de 7.000 persones que pateixen aquesta malaltia a Catalunya. Al llarg del dia, els voluntaris varen inscriure a les persones que volien nedar metres en solidaritat amb les persones amb esclerosi múltiple, es van comptabilitzar en un registre i aquests varen rebre un diploma acreditatiu. 
 
A Vilablareix la jornada va començar animada però la pluja de la tarda va fer tancar els actes abans d’hora. Tot i això la participació va ser elevada. Hi va haver un total de 87 nedadors que varen fer 50,8 km. Com que l’Ajuntament de Vilablareix hi posava 1€ per cada 100 metres nedats, destinarà un total de 508,70€ a la Fundació esclerosi múltiple.  
 
A més, a les 12 del migdia, i juntament amb la resta de poblacions catalanes, tots els participants van encerclar la piscina i van saltar conjuntament per mullar-se per la causa.
A continuació es va fer una sessió d’aquagym a la piscina petita.
 
Tots els diners que la Fundació ha recaptat de totes les piscines de Catalunya aniran destinats a la investigació d’aquesta malaltia.
 
Des de l’Ajuntament es vol agrair la participació de tots els veïns que van fer d’aquesta una gran jornada solidària.