Millores a la piscina municipal

Dimarts, 13 Juny 2017 16:36

ACTUACIONS DE MILLORA A LA PISCINA MUNICIPAL DE VILABLAREIX

 

La piscina municipal de Vilablareix ha obert les portes enguany amb dues millores. Per una banda s’ha reparat una part del terra de la zona de bany i per una altra banda s’ha comprat un elevador hidràulic per a facilitar el bany a persones amb mobilitat reduïda. La Diputació de Girona ha subvencionat el 76,91% del cost total d’aquestes actuacions.

 

L’Ajuntament de Vilablareix ha fet dues millores a la piscina municipal aprofitant una subvenció de la Diputació de Girona. En concret del ‘Subprograma A3: Suport a les actuacions urgents en equipaments esportius municipals’.

 

Amb aquesta subvenció s’han pogut fer dues actuacions a la piscina municipal:

  1. 1- S’ha reparat una part del terra de la zona de bany amb un cost de 3.576,28€ dels quals la Diputació de Girona ha subvencionat 2.750,53€.
  2. 2- S’ha comprat un elevador hidràulic per facilitar el bany a persones amb mobilitat reduïda. El cost de la compra ha estat de 6.825,45€, dels quals n’han subvencionat 5.249,47€.

 

Gràcies a aquesta subvenció aquest estiu els veïns de Vilablareix podran gaudir d’unes bones instal·lacions aptes per a tothom de la piscina municipal. Val a dir que els socorristes de la piscina seran els encarregats de fer funcionar l’elevador que es posa a disposició dels usuaris que ho necessitin.