La Generalitat destinarà 6,8M€ a l'Institut de Vilablareix

Dimecres, 07 Juny 2017 09:42

LA GENERALITAT DESTINARÀ 6,8M€ AL NOU EDIFICI DE L’INSTITUT DE VILABLAREIX

 

El govern de la Generalitat ha acordat destinar 6,8M d’euros a la construcció del nou edifici de l’Institut de Vilablareix. Segons l’alcalde, David Mascort, és una molt bona notícia pel poble perquè significa la confirmació que més enllà del projecte executiu que ja està a licitació, quan el projecte estigui fet hi haurà la reserva pressupostària per a fer l’obra i, per tant, es confirma que l’edifici serà una realitat en un termini relativament breu de temps. De fet, aquest mes de juliol ja adjudicaran el projecte.

 

Es tracta d’un edifici molt reivindicat. Ja fa pràcticament 10 anys que el centre està íntegrament en mòduls i ha crescut molt. Ho ha dit Mascort que assegura que “tenim alumnes dels 4 municipis (Quart, Fornells de la Selva, Aiguaviva i Vilablareix) i realment és una necessitat imperiosa per aquests nois i noies comptar amb un edifici”.

Actualment l’Institut de Vilablareix té aproximadament uns 600 alumnes i compta amb quatre línies d’ESO i tres de batxillerat.

 

El nou Institut s’ubicarà a la parcel·la de 9.000m2 que hi ha just al costat dels terrenys on en aquests moments hi ha els mòduls de l’Institut.