Èxit de participació en les activitats de la Festa Major de Vilablareix 2017

Dimarts, 23 Maig 2017 07:32

FESTA MAJOR VILABLAREIX 2017

Vilablareix va tancar ahir els actes de la seva Festa Major amb el concert que La Principal de la Bisbal va oferir al pavelló on van assistir-hi més de 500 persones. Va ser un fi de festa emotiu que va finalitzar amb un ball i l’entrega de premis del concurs de plantes i flors que varen guanyar Susanna Riuró, Remedios Rolledo, Remei Rabert i Mª Pilar Egea.

Un any més la Festa Major ha comptat amb un gran nombre de participants tant a les activitats que es feien al llarg del dia, pensades per gaudir en família, com a les que es realitzaven de nit com el concurs de grups de música novells i els diferents concerts de barraques. Val a dir que la nit amb més afluència de públic va ser la de dissabte amb els concerts de Tortellini, Di-versiones i l’Orquestra Maribel que van omplir la zona de barraques, gestionada per les diferents entitats esportives del poble.

El concurs de pintura, el torneig de petanca, el de botifarra, els partits de futbol, els espectacles d’animació infantil i el comiat de l’Hereu i la Pubilla de Vilablareix també han tingut cabuda al llarg del cap de setmana.

Podeu reviure tots els actes amb el recull de fotografies publicat a la pàgina de Facebook de l’Ajuntament de Vilablareix. Properament també podreu veure el pregó sencer que va oferir Rafel Planella que publicarem a Vilablareix TV.