L'Ajuntament continua treballant el porta a porta

Divendres, 26 abril 2013 10:54
L'alcalde, David Mascort, reunit amb els propietaris dels bars i restaurants de Vilablareix a l'Ajuntament. L'alcalde, David Mascort, reunit amb els propietaris dels bars i restaurants de Vilablareix a l'Ajuntament.

L'Ajuntament de Vilablareix continua treballant el sistema de recollida selectiva, porta a porta, que s'ha d'implementar al poble a partir d'aquest octubre.

Després de la reunió celebrada el passat 11 d'abril al Centre Cultural de Can Gruart amb els veïns i veïnes del poble, els membres de la comissió creada per treballar el sistema de recollida selectiva -formada per tots els grups municipals- es va reunir aquest passat dijous, 25 d'abril, amb els propietaris de bars i restaurants del poble.

L'objectiu d'aquesta trobada era resoldre també els dubtes que es van generant i ajudar-los en tot el que faci falta per tal de facilitar la implantació del nou sistema de recollida que permetrà retirar del carrer els actuals contenidors de colors.

De la mateixa manera, per aquest dimarts 30 d'abril, s'ha organitzat una nova trobada amb els propietaris dels establiments comercials del poble i els grans productors per seguir treballant en la mateixa línia.

L'alcalde, David Mascort, va explicar que l'objectiu "final" és que "cadascú pagui pel que genera" i va recordar que l'Ajuntament i els serveis tècnics estan oberts sempre a resoldre qualsevol dubte o inquietud.