Inauguració de l'Espai d'Atenció a les Persones, Can Ribotic

Divendres, 14 Setembre 2018 10:52

 

Can Ribotic serà un nou equipament municipal situat a la plaça del Perelló, al costat de l’Ajuntament. 

 

Un dels principals objectius de l’espai és dotar al municipi d’un recurs de prevenció de l’envelliment actiu des de la perspectiva terapèutica i d’atenció centrada en la persona. Segons l’alcalde de Vilablareix, David Mascort‘serà un espai on ajudarem a envellir amb dignitat a la gent més gran, a prevenir situacions futures i, sobretot, on ells seran el centre de totes les decisions que s’hi prenguin’.

 

Però no tan sols serà un espai per a la gent gran. En aquest equipament hi centralitzarem l’atenció de l’equip de serveis socialsa tots els col·lectius que en fan ús, les persones en situació de vulnerabilitat, les que tenen necessitats especials, aquelles que requereixen algun tipus d’atenció domiciliària determinada, els joves, els pares i mares, els cuidadors, etc.

 

El nom de Can Ribotic prové de l’antiga masia situada on hi ha tot l’edifici i el local que presentem. Amb la intenció de conservar els noms tradicionals del nostre poble, s’ha rescatat aquest nom de la història del municipi.

 

 

La inauguració del nou equipament tindrà lloc el proper divendres 21 de setembre a les 18:30h però ja es podrà visitar a partir de les 18h.