Vilablareix estrena aquest setembre un club de lectura on hi participaran els autors dels llibres

Dimarts, 14 Juliol 2015 09:43
Image d'un libre sota el til·ler de Can Gruart. Image d'un libre sota el til·ler de Can Gruart.

Vilablareix estrenarà aquest setembre un club de lectura que conduirà l'escriptora resident a Vilablareix, Mar Bosch Oliveras, on, a més de llegir i comentar llibres, també hi participaran els propis autors de les novel·les. Tot un luxe!

Podreu conèixer autors locals, vinculats a Girona la majoria. Fins i tot n’hi haurà que viuen o treballen a Vilablareix, com és el cas de la Mercè Saurina o en Martí Gironell.

Al club de lectura llegirem una mica de tot. Novel·les d’amor, d’aventures, reculls de contes divertits, històries fantàstiques, retrats de totes les generacions, textos per viatjar a altres èpoques, per somiar, per apassionar-se. Passarem una bona estona, xerrarem i brindarem, si us bé de gust!

​Podeu inscriure-us ja a l'Ajuntament (972405001), a Can Gruart o a la biblioteca, o al web www.hospici.cat. Ho podeu fer durant tot aquest estiu fins a finals de setembre, que serà quan ens coneixerem i repartirem els primers llibres. A l'octubre s'iniciarà la primera lectura. Ens trobarem els últims dilluns de cada mes a Can Gruart.

Recordem que és un club obert a tothom, no només pels veïns i veïnes de Vilablareix. I gratuït, és clar!​

Lectors, lectores: benvinguts al club, us hi esperem!

Captura_de_pantalla_2015-07-15_a_las_13.51.34.png