Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple a la piscina de Vilablareix

Dimecres, 27 Juny 2018 08:23

 

El proper diumenge 8 de julioltorna una nova edició del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple que organitza la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i en la que hi participarà la piscina de Vilablareix, juntament amb les més de 600 piscines d’arreu del territori de Catalunya per solidaritzar-se amb els afectats per aquesta malaltia i els seus familiars.

 

Els participants que s’apropin a la piscina de Vilablareix podran nedar per l’Esclerosi Múltiple a partir de les 11h del matíi durant tot el dia. Però també podran gaudir de les activitats següents:

 

  • 12h Salt Multitudinari a la piscina i tot seguit sessió d’aquagym
  • 16h Cafè Tertúlia
  • 18h Sessió d’Aquagym

L'Ajuntament de Vilablareix col·laborarà amb l'aportació d'1€ per cada 100 metres que es nedin a la piscina. Es donaran diplomes als participants.

Aquesta és una edició molt especial, ja que es celebren els 25 anys i per això el dissenyador Xavier Mariscal, que va ser l’autor del cartell de la primera edició, ha dissenyat també la imatge d’aquest any. Mariscal ha optat per un traçat desenfadat, fresc i divertit tal com pretén ser el Mulla’t, que vol conscienciar la població d’una malaltia crònica i neurodegenerativafent un salt a l’aigua lúdic i participatiu. A la imatge hi apareixen diferents personatges que representen, sempre de forma simpàtica, les persones que es mullen.  

 

Per a més informació us podeu adreçar a la següent pàgina web: http://mullat.fem.es/