Setmana Europea de l'Energia a Vilablareix

Dilluns, 28 Maig 2018 08:39

L’ajuntament de Vilablareix s’ha adherit a la Setmana Europea de l’Energia i ha programat tot un seguit d’activitats.

 

El dimecres 30 de maiges celebrarà la jornada “Mou-te amb Energia Neta”on es farà la presentació del vehicle elèctric que el concessionari Camps Motor Nissan cedeix a l’ajuntament. La jornada arrencarà a les 7 de la tarda amb una rebuda per part de l’alcalde, David Mascort. Continuarà amb una ponència de Miquel Àngel Escobar, responsable de Mobilitat Eficient de l’ICAEN, qui parlarà sobre el foment de la mobilitat elèctrica a Catalunya. I finalitzarà amb una ponència sobre els vehicles elèctrics i les possibilitats de recàrrega per part d’Anna Fàbregas i Esteva Gassiot del concessionari Camps Motor Nissan. La Cloenda anirà a càrrec de Carme Camps, representant al CILMA.

 

De l’1 al 8 de junya Can Gruart es podrà visitar l’exposició Contaminació Lumínica. El Servei de Prevenció i Control de la Contaminació Lumínica cedeixen la mostra que explica les diferents afectacions de la contaminació lumínica, com minimitzar les seves repercussions i els beneficis d’usar una il·luminació racional i respectuosa. 

 

El dimecres 6 de junyde les 17h a les 20h a la Ludoteca es portarà el joc de l’energia “Hola Watty”.L’objectiu d’aquest joc dinamitzat per l’Institut Català de l’Energia, és conscienciar als nens i les nenes sobre l’estalvi energètic en les nostres accions quotidianes i aprendre d’una manera pedagògica bons hàbits energètics en l’àmbit domèstic i quines són les mesures eficients que s’hi poden aplicar.

 

L’activitat és gratuïta i està adreçada als nens i nenes de 3 a 10 anys.