Una gran Festa Major

Dimarts, 22 Maig 2018 11:06

El concert de la Principal de la Bisbal i el ball de fi de festa de diumenge van posar el punt i final a una multitudinària Festa Major. Unes 600 persones van assistir en aquest emotiu fi de festa que també es va aprofitar per a entregar els premis del concurs de plantes i flors. A la categoria de les plantes varen guanyar la Sra. Carme Trull i la Sra. Maria del Pilar Egea. Per la seva banda, a la categoria de les flors varen rebre el premi la Sra. Gloria Nespreda i la Sra. Lídia Serra. 

 

El primer cap de setmana de festa major ja va comptar amb una gran afluència d’assistents a tots els actes programats, com van ser la caminada nocturna, l’audició de sardanes amb la cobla Principal de l’Escala, o el concert d’havaneres amb ‘Els Cremats’. 

Malgrat la pluja, també va ser un èxit la XIII Marxa Popular en BTT, que organitza el Club Ciclista Vilablareix-Colla 3xhora, amb més de 600 participants que van acabar la carrera ben enfangats. Aquestes varen ser les classificacions:

 

Volta curta Categoria Masculina:

 1. 1.Beni Montero
 2. 2.Ramon Asgleyas
 3. 3.David Cáceres

 

Volta curta Categoria Femenina

 1. 1.Anna Cornellà
 2. 2.Inés Gerez
 3. 3.Farners Serra

 

Vota llarga Categoria Masculina

 1. 1.Feliciano Talavera
 2. 2.Albert Baquer
 3. 3.Oriol Juanola

 

Volta llarga Categoria Femenina

 1. 1.Patricia Quesada
 2. 2.Laia Marimón

 

El segon cap de setmana de Festa Major va arrencar amb una cercavila. Els tambors dels Bloc Quilombo van atraure als veïns i veïnes del poble i els van acompanyar fins a la Plaça del Perelló, on a dos quarts de nou del vespre, la pregonera d’enguany, l’escriptora de Vilablareix, Mar Bosch, va donar el tret de sortida a la gran Festa Major de Vilablareix. Tot seguit hi va haver teatre al pavelló i el concurs de grups musicals novells a les barraques. El guanyador del concurs va ser el grup Näos, qui es va endur de premi 500€ i una actuació a les barraques de la Festa Major de l’any vinent. Els concerts estrelles del cap de setmana van ser BUHO’s i Di-versiones.

 

Al llarg del cap de setmana hi va haver moltes més activitats, una d’elles va ser el XXXV Concurs Infantil de dibuix lliure.  Aquests van ser els guanyadors:

Categoria de 1r a 3r de primària

 1. 1.Mariona Argelés
 2. 2.Nina Gamelles
 3. 3.Bernat Cubarsí

 

Categoria de 4t a 6è de primària

 1. 1.Gerard Camós
 2. 2.Candela Fernández
 3. 3.Mireia Ruiz

 

Categoria P3 - P5

 1. 1.Jana Solana
 2. 2.Núria Puigdemont
 3. 3.Margot Garriga

 

Categoria Institut

 1. 1.Henela Perxachs

 

El torneig de petanca, el de botifarra, els partits de futbol i els espectacles d’animació infantil també van tenir cabuda al llarg del cap de setmana. 

 

Podeu reviure tots els actes amb el recull de fotografies publicat a la pàgina de Facebook de l’Ajuntament de Vilablareix, i també amb el vídeo resum de la Festa Major a Vilablareix TV. Properament publicarem el pregó sencer que va oferir la Mar Bosch.