Una veïna de Vilablareix dissenya els vestits de la gala MTV EMA

Dijous, 27 Novembre 2014 10:51
La veïna de Vilablareix, Yvonne Zamora, dissenya els vestits de la gala MTV EMA La veïna de Vilablareix, Yvonne Zamora, dissenya els vestits de la gala MTV EMA

La veïna de Vilablareix, Yvonne Zamora, va formar part de l’equip de disseny i moda de la gala dels European Music Awards, que va concedir el canal de televisió MTV el diumenge 9 de novembre a la ciutat escocesa de Glasgow.

La jove de 25 anys va treballar en el grup responsable d’idear els vestits de bona part dels artistes presents en l’espectacle musical, entre els quals destaquen noms de fama internacional com els d’Enrique Iglesias, Ariana Grande, Nicki Minaj, Charli XCX i Brittany Cherry. 

La cadena estatunidenca oferia a joves talents l’oportunitat de desplaçar-se fins a Glasgow, ciutat escollida per acollir la gala de 2014, i treballar en un entorn d’allò més professionalitzat. “Per aconseguir aquest premi, vaig haver de crear un compte en la xarxa social Instagram i penjar la imatge d’un dels meus vestits»,  ha explicat Ivonne Zamora.

Entre els milers de candidats europeus, l’organització va fixar-se en la seva proposta, basada en un modern disseny en què els miralls tenen un paper principal. Després de ser finalista i d’enviar nous treballs, la veïna de Vilablareix va guanyar-se el dret de viatjar a Escòcia.

Yvonne Zamora exerceix en el món de la moda com a estilista, dissenyadora i professora de confecció. Graduada en Disseny i Moda, i amb un curs d’especialització en Disseny en Joieria a la universitat Belle Arti di Brera de Milà, disposa d’un Màster en Màrqueting i Comunicació de Moda i d’un Postgrau en Disseny de Vestuari Escènic i Produccions Audiovisuals. Va iniciar la seva especialització a l’IES La Garrotxa d’Olot, on va realitzar els graus de Formació Professional mitjà i superior de Confecció i de Patronatge.