El jutjat desestima també la denúncia de Llanos de Luna per haver recolzat la sobirania fiscal

Dimarts, 18 Febrer 2014 11:15
Imatge del ple celebrat el passat 13 de gener a Vilablareix. Imatge del ple celebrat el passat 13 de gener a Vilablareix.

El jutjat contenciós administratiu número 3 de Girona ha desestimat també la segona denúncia que la delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, havia interposat contra l’Ajuntament de Vilablareix per haver aprovat una moció a favor de la sobirania fiscal.

“Estem contents. Entenem que la justícia està actuant de forma justa i tornem a repetir el que ja vam dir. Algú hauria de demanar responsabilitats a la delegada del govern pel dispendi que està ocasionant a les diferents administracions públiques”, ha manifestat l’alcalde de Vilablareix, David Mascort.

Mascort ha tornat a subratllar que s’està “perdent el temps i els diners amb una qüestió que només té a veure amb una qüestió política i no jurídica”: “La persecució contra tots els ajuntaments que pensem diferent es veu aturada una vegada més per la justícia”.

Respecte el recurs que ara ha interposat Llanos de Luna, després de ser desestimada la denúncia, l’alcalde de Vilablareix ha manifestat que aquest “suposarà més recursos econòmics i humans empleats en respondre a unes qüestions que no tenen cap efecte jurídic”.

“Per una banda aproven la llei de racionalització de l’administració, per fer estalviar diners a les administracions. I per l’altre van malgastant els fons públics, i els diners de tots els ciutadans, en qüestions que només suposen la persecució d’aquells que pensem diferent”, ha conclòs David Mascort.