El vídeo i les imatges del homenatge al pilot Dani Oliveras Destacats

Dilluns, 27 Gener 2014 09:39
L'alcalde David Mascort, el pilot Dani Oliveras i el regidor d'Esports, Manel Pallàs, al balcó de l'Ajuntament. L'alcalde David Mascort, el pilot Dani Oliveras i el regidor d'Esports, Manel Pallàs, al balcó de l'Ajuntament.

El pilot i veí de Vilablareix, Dani Oliveras, va rebre divendres, 24 de gener, el reconeixement i el caliu de la seva gent després de finalitzar amb àxit el seu primer Dakar.

L'Ajuntament de li va retre un homenatge a la sala de plens municipal on se li va fer entrega d'una estatueta de l'ermita de Sant Roc pel seu gran paper el debut en un gran raid i davant la presència de tots els regidors municipals

Posteriorment, el regidor d'Esports, Manel Pallàs, l'alcalde, David Mascort van acompanyat a aquest jove pilot de 26 anys al balcó de l'ajuntament on va adreçar unes paraules d'agraïment.

Si no ho vau poder veure, o ho voleu reviure, podeu fer-ho en aquest vídeo públicat a Vilablareix TV. I a la pàgina de Facebook de l'Ajuntament de Vilablareix hi trobareu una galeria d'imatges d'aquesta rebuda institucional.