Gran èxit de la promoció de bicicletes!!

Dimecres, 14 Febrer 2018 15:54

 

El dia 31 de gener es va acabar la campanya de bicicletes amb un total de 111 bicicletes encarregades, 15 unitats infantils i 98 d’adults. El projecte s’emmarca en el Pla de Mobilitat amb el que es vol aconseguir que la mobilitat interna del municipi sigui a peu o en bicicleta. Per fer això s’adapten els espais de la via pública per tal que aquestes formes de mobilitat alternatives siguin més còmodes. La gran obra serà la de 2 km de carrils bici en el municipi. I d’aquí va sorgir la campanya de bicicletes. Una manera per facilitar a la gent les bicis urbanes a un bon preu.

 

Segons el regidor de mobilitat, Pau Rovira, “Volem dotar la infraestructura perquè la gent pugui anar amb bicicleta, volem crear aquesta necessitat. I si a més facilitem les eines com les bicicletes a baix preu, doncs entenem que això potenciarà l’objectiu final del projecte que és que la gent canviï els seus hàbits de mobilitat interna”.

 

Aquestes bicicletes són fabricades per l’empresa Ecosòl, l’empresa d’inserció de Càritas Girona, que a més de fabricar bicicletes a un baix cost fan projectes socials vinculats amb les bicis. A més de ser econòmiques, l’Ajuntament de Vilablareix subvenciona a la gent empadronada en el municipi amb 50€ la compra de la bicicleta