L’Ajuntament crea un web per donar visibilitat al viver, El Rusc Destacats

Divendres, 10 Gener 2014 13:03
Captura de la imatge principal del nou web del viver, El Rusc. Captura de la imatge principal del nou web del viver, El Rusc.

L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilablareix ha creat un web del viver d’empreses municipal, El Rusc, amb l’objectiu de donar visibilitat a les empreses que hi treballen. Hi podreu accedir  directament escrivint al vostre navegador www.vilablareix.cat/elrusc, o a través de la pestanya que trobareu en l'apartat dels enllaços del web municipal.

El nou portal informa dels espais disponibles i així com de tota la informació i documentació necessària pels emprenedors interessats a impulsar el seu projecte a Vilablareix.

El web, a més, disposa d’un apartat de notícies on s’informa de totes les ajudes, subvencions o activitats que constantment es van portant a terme en els espais comuns que disposa el viver.

Aquest equipament funciona des del gener de 2013 i ofereix les prestacions i serveis necessaris per impulsar un projecte professional. Aquestes instal·lacions es complementen amb els cursos de formació pensats per a l’emprenedoria i la inserció laboral.