El jutjat ha inadmès la denúncia de Llanos de Luna a Vilablareix per donar suport de la plataforma Diem Prou

Dijous, 02 Gener 2014 11:16
Imatge d'arxiu d'un ple celebrat a l'Ajuntament de Vilablareix. Imatge d'arxiu d'un ple celebrat a l'Ajuntament de Vilablareix.

El jutjat contenciós administratiu número 2 de Girona ha inadmès la de- núncia que la delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, va interposar al febrer a l’Ajuntament de Vilablareix per haver donat suport en un ple, i a través d’una moció, a la plataforma Diem Prou.

L’alcalde, David Mascort, ha manifestat que “tal com era d’esperar, en aquest cas, la justícia ha tingut seny i ha desestimat la demanda de la delegada del govern”.

“Es tractava d’un acord de ple que no implicava cap mena d’actuació. Senzillament es donava suport a una plataforma que defensa que pu- guem pagar els nostres impostos al nostre país”, ha dit Mascort.

L’alcalde ha considerat també que “ara, i en un país normal, algú hau- ria de demanar responsabilitats a aquesta senyora per fer perdre tant temps i tants diners a les administracions, i a la seva també, i al jutjat per un procés que tothom sabia que no tenia cap mena d’implicació”.

“La corada d’aquesta senyora contra tots els municipis de Catalunya que defensem poder pensar diferent i, per tant, i poder actuar en funció del que nosaltres pensem; arreu es va demostrant que no té cap mena de sentit i que no ens poden perseguir pel que pensem”

El ple de l’Ajuntament de Vilablareix a provar la moció de suport per unanimitat a la Plataforma “Diem Prou” el març de 2012.