Homenatge a Dani Oliveras

Dilluns, 29 Gener 2018 11:57

El pilot de motos de Vilablareix, Dani Oliveras, ja ha tornat del Ral·li Dakar i l’ajuntament el va voler homenatjar amb una gran rebuda a la plaça del poble. I és que Oliveras no només ha aconseguit arribar a la meta del ral·li més dur del món, sinó que ho ha fet posicionant-se entre els 10 primers pilots, 9è de la classificació general en motos.

Aquesta ha estat la seva cinquena participació al Dakar i la que més bons resultats ha obtingut. Per tercera vegada consecutiva hi ha participat amb l’equip Himoinsa. Un dels seus companys d’equip, Gerard Farrés, va voler acompanyar a Oliveras en aquesta celebració.

 

Dani Oliveras va sortir al balcó de l’ajuntament amb l’alcalde de Vilablareix, David Mascort i el regidor d’esports, Manel Pallàs, per explicar la seva experiència. Una seixantena de veïns, amics i familiars es van apropar a la plaça per felicitar a Oliveras i escoltar l’experiència d’aquesta 40a edició del Ral·li Dakar.

 

Al finalitzar l’acte, tots els participants van gaudir d’un pica a pica preparat per l’Ateneu de la Dona i Oliveras va signar pòsters per a tots els seus seguidors. 

L'alcalde, David Mascort, i el regidor Manel Pallàs van fer entrega d'una placa a Oliveras com a reconeixement als mèrits obtinguts.