L'Ajuntament impulsa nous cursos de formació gratuïts

Dimarts, 05 Novembre 2013 15:51
L'alcalde, David Mascort, durant la presentació del curs que s'ha realitzat a Can Gruart. L'alcalde, David Mascort, durant la presentació del curs que s'ha realitzat a Can Gruart.

El Centre Cultural de Can Gruart ha acollit aquest dimarts, 5 de novembre, un nou curs de formació sobre els canals de comercialització que ha impartit l'Associació d'Emprenedoria d'Alt Rendiment amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilablareix. 

El curs, on hi han assistit un total de 45 persones, ha consistit en diferents tallers explicatius sobre els canvis en els patrons de la comercialització, les noves eines i les xarxes socials aplicades a la comercialització.

Les propostes en formació, però, no s'aturen. Des del viver d'empreses de Vilablareix, El Rusc, s'han programat els següents cursos gratuïts per ajudar en la recerca de feina. Cal inscripció prèvia:

Novembre:

26/11/13 10.00 h -14.00 h

La crisi, oportunitat per reinventar-se

Organitza: Ajuntament de Vilablareix i Consell Comarcal del Gironès

Col·labora: Diputació de Girona

 

Desembre:

3/12/13 10.30 h - 14.30 h

Descobrim les nostres potencialitats per a una recerca de feina activa

Organitza: Ajuntament de Vilablareix i Consell Comarcal del Gironès

Col·labora: Diputació de Girona

----------------------------------------------------------------------------------------

Més informació i inscripcions: El Rusc. Àrea de Promoció Econòmica - Avinguda Lluís Companys, 57-59 17180 Vilablareix - Tel. 972 49 56 55 / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.