Les nits solidàries dels 'Dijous a la fresca' recullen 380 kg. d'aliments pels Serveis Socials Destacats

Dimarts, 10 Setembre 2013 11:18
Actuació teatral de les membres de l'Ateneu de la Dona de Vilablareix. Actuació teatral de les membres de l'Ateneu de la Dona de Vilablareix.

Les nits solidàries dels Dijous a la fresca, que s’han celebrat durant els mesos de juliol i agost a Vilablareix, han permès recollir uns 380 kg d’aliments aproximadament que es destinaran als Serveis Socials municipals.

Aquesta ha estat la primera vegada que des de l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament s’ha organitzat aquesta campanya solidària de recollida d’aliments per les famílies que més ho necessiten i aprofitant l’afluència de públic que s’aplega cada any a la plaça de Can Gruart per gaudir dels espectacles teatrals i musicals.

“La iniciativa considerem que ha estat un èxit ja que ens ha permès recollir molts aliments que ens serveixen per donar cobertura als Serveis Socials municipals”, ha manifestat la regidora de Salut i Serveis Socials, Sònia Ruiz.

“Des de l’àrea de Serveis Socials, i també des de la de Cooperació, estem treballant coordinament per tirar endavant noves idees i projectes solidaris”, ha avançat la regidora.

En total, durant aquests dos mesos, s’han celebrat sis Dijous a la fresca solidaris amb concerts com el de Le Crupier, el darrer cap de setmana d’agost i diverses obres de teatre interpretades per agrupacions de Vilablareix.