18/04 2017

Programa Atípics per a emprenedors

Atípics selecciona 20 joves a Catalunya que vulguin posar en marxa idees amb impacte positiu

Tens una idea i vols posar-la en marxa? Resideixes a Catalunya? Atípics selecciona 20 joves d'entre 18 i 29 anys que tinguin el temps i l’energia per fer realitat la seva idea. 7 mesos d’acompanyament totalment gratuït amb el qual aconseguiràs construir un projecte sòlid i posar-lo en marxa amb més garanties d'èxit. 30.000 euros en premis per invertir al llançament d’idees. 12 trobades a la natura. 48 dies de convivència i col·laboració. 40 docents, mentors i emprenedors de prestigi. 350 hores de formació i orientació 100% experiencial. Desenvolupament d'una campanya de crowdfunding a Verkami. Accés il·limitat durant 6 mesos a la gran oferta de cursos de Foxize. #etsatipics? Convocatòria oberta fins al 14 de maig a www.atipics.cat.

 

20/10 2016

IFest: la festa de la tecnologia, la ciència i la innovació

El proper 20 de desembre de 2016, Catalunya Emprèn organitza un esdeveniment únic al Palau de Congressos de Barcelona i a la Cúpula les Arenes per als joves d’arreu de Catalunya, l’iFest: la festa de la tecnologia, la ciència i la innovació. Adreçat als joves que volen fer valer el seu talent, que no esperen al futur, sinó que surten a buscar-lo i que somien un món creat per ells, no per a ells. L’iFest comptarà amb un espai de ponències amb experts inspiradors en l’àmbit de la ciència, la innovació i la tecnologia, un espai d’exposició i d’experimentació i participaran en el gran repte de la mà d’Imagine de Xavier Verdaguer, Silicon Valley.

Per més informació consulteu el següent enllaç

19/10 2016

Línia Capitalcoop

Ha sortit publicada la convocatòria d’ajuts Capitalcoop 2016, per a la capitalitzar i finançar cooperatives i societats laborals.

Si hi esteu interessats, el termini de presentació de sol·licituds és fins al 31 d'octubre del 2016.

Per a més informació consulteu el següent enllaç