Ajuntament de Vilablareix

TALLERS DIGITALS: VULL VENDRE PER INTERNET

TALLERS DIGITALS

Vull vendre per internet. Per on començo? Pautes per començar en el món de

l’e-commerce.

En aquest taller es farà un repàs a les bases que cal tenir en compte al crear un negoci que es incorpori la venda online. Des del domini escollit fins a la gestió de l'estoc, a més de parlar d’algunes noves situacions que s'estan donant dins del món del comerç electrònic, com ara els traspassos de negocis online.


 

 


Formador: Albert Alemany, professor de l'ERAM i director d'AlterEgo Web, empresa associada a l'Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG), especialitzada en comerç electrònic. Assessor d'ACC1Ó en programes de creixement empresarial, amb estudis d'enginyeria informàtica i sistemes de qualitat.

 

Dia : 16 d’Octubre del 2017.

Hora: de 19h a 22:00h

LLOC DE REALITZACIÓ                                                  INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Centre Cultural Can Gruart                                        Per telèfon, al 972 49 56 55

C/Farigola, 50                                                                   Per e-mail, a promoeco@vilablareix.cat

17180 Vilablareix                                                            PLACES LIMITADES (segons ordre d’inscripció)

 

 

Per assistir a la sessió caldrà formalitzar la inscripció i presentar el DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas de resident comunitari, caldrà presentar el passaport o document d’identitat del país d’origen i la carta verda. Les persones que accedeixin al servei per primera vegada enguany, que es trobin en situació d’atur, hauran de presentar el DARDO.

El Servei de Creació d’empreses de l’Ajuntament de Vilablareix no podrà admetre a cap persona que vulgui accedir al servei sense la presentació de la documentació requerida.